امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

ماجرای فوت ۲ بیمار بر اثر قطعی برق در بیمارستان بیجار

ماجرای فوت ۲ بیمار بر اثر قطعی برق در بیمارستان بیجار کردستان دانشگاه علوم پزشکی کردستان درخصوص حادثه قطعی برق در بیمارستان امام حسین (ع) بیجار بر اثر فعالیت‌های عمرانی در بیمارستان مذکور، بیانیه صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در راستای تنویر افکار عمومی و شفافیت موضوع، پیرو قطعی برق یک ساعته در بیمارستان امام حسین (ع) بیجار بیانیه‌ای صادر کرد.

 

متن کامل بیانیه به شرح زیر است:


روز گذشته بر اثر فعالیت‌های عمرانی در بیمارستان امام حسین (ع) در بیجار جهت احداث بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) و اقدام به گودبرداری از محل مورد نظر، کابل اصلی برق بیمارستان قطع شد و کلید برق اصلی و همچنین کلید برق اضطراری آسیب دید.

 

حادثه مذکور در ساعت ۱۵ بعد از ظهر اتفاق افتاده و بر اساس گفته‌های مسئولین بیمارستان و حراست حدود ساعت ۱۶ اتصال مجدد برق انجام شده است که در این میان فرماندار شهرستان بیجار، مدیر شبکه، مسئولین بخش‌های بیمارستان و رییس اداره برق بیجار با پیگیری سریع جهت اتصال برق اضطراری و مدیریت و کنترل بیماران تلاش‌های چشمگیری انجام دادند.

 

هنگام قطع برق اصلی بیمارستان در مجموع تعداد ۶ نفر در بخش آی سی یو بستری بوده‌اند که پرسنل بیمارستان سریعا و در همان لحظات اولیه به صورت دستی اقدام به تهویه دستی توسط آمبوبگ نموده‌اند.

 

با وجود تلاش‌های مجدانه کادر درمان در این فاصله زمانی، خانمی ۸۰ ساله مبتلا به کرونا که در آی سی یو بستری، اینتوبه و تحت ونتیلاتور قرار داشت، متاسفانه فوت کردند.

 

در مدت زمان یادشده، یک بیمار دیگر به دلیل ترومای تصادف بستری بود که متاسفانه فوت نمود، البته ایشان تحت دستگاه ونتیلاتور پرتابل قرار داشت و در اثنای قطعی برق دستگاه مذکور به دلیل داشتن باطری اضطراری فعالیت دستگاه قطع نشد.

 

دانشگاه علوم پزشکی کردستان، پس از اطلاع از وقوع حادثه بلافاصله موضوع را پیگیری و اقدامات لازم را به عمل آورده است.

 

اعزام تیم درمان و مدیریت پرستاری در شامگاه دیشب و تیم دفتر فنی از بامداد امروز از جمله این اقدامات است.

 

دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تسلیت به بستگان و خانواده متوفی، و قدردانی از بزرگواری و همراهی مسئولانه خانواده آن مرحومه، تمام توان خود را برای بررسی دقیق و فنی حادثه و شناسایی قصور و تقصیرات احتمالی بکار می‌گیرد و در صورت احراز تخلف و کوتاهی هر یک از عوامل دخیل در وقوع حادثه، بدون هیچ ملاحظ‌های اقدامات قانونی را انجام خواهد داد.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار